پرسپوليس شش گل به آرمان زد
مدافع توگويي بازي كرد
سرويس: ورزشي - فوتبال
1387/08/19
11-09-2008
13:05:35
8708-11505: كد خبر


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

تيم فوتبال پرسپوليس در يك بازي تداركاتي برابر تيم آرمان به پيروزي شش بر يك رسيد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم فوتبال پرسپوليس امروز (يكشنبه) در يك بازي دوستانه در زمين شماره‌ي يك مجموعه‌ي ورزشي راه‌آهن با نتيجه‌ي شش بر يك تيم آرمان را شكست داد.

اين بازي در سه تايم 30 دقيقه‌اي و از ساعت 11 و 15 دقيقه آغاز شد.

گل‌هاي تيم پرسپوليس را هادي نوروزي (دو گل)، بهادر عبدي (دو گل) و ابراهيم توره (دو گل) به ثمر رساندند.

تيم پرسپوليس در 30 دقيقه‌ي دوم گلي را به اين تيم نزد. در تركيب تيم پرسپوليس در اين بازي تمريني از ابتدا الياسي، علي‌رضا محمد، فرضيات، حيدري، ضياء نيك‌نفس، پژمان نوري، حسين بادامكي، بهادر عبدي، محمد منصوري، هادي نوروزي و ابراهيم توره حضور داشتند.

افشين قطبي در تايم‌هاي مختلف اين مسابقه پژمان نوري را با فرهاد خيرخواه، كوبي ماسا موسو چانگاي (مدافع توگويي و تستي تيم پرسپوليس) را با سپهر حيدري، الهايي را با عليرضا محمد، كياني را با الياسي و همچنين عبدالحسيني را با ابراهيم توره تعويض كرد. تك گل تيم آرمان در 30 دقيقه‌ي اول اين مسابقه به ثمر رسيد.

اين بازي در حضور 100 تماشاگر برگزار شد كه بيش از نيمي از آنها را دوستان و آشنايان بازيكنان تيم آرمان تشكيل مي‌دادند. اين تيم كه متعلق به نزاجاست، متشكل از سربازان جواني بود كه ميانگين سني آنها از 19 يا 20 سال تجاوز نمي‌كرد.

داور اين مسابقه يكي از هواداران پرسپوليس بود و كمك‌هاي او نيز از بازيكنان تيم آرمان بودند.

حين اين مسابقه بازيكنان پرسپوليس كه در بازي حضور نداشتند در كنار زمين همراه با پرويز كماسي تمرين مي‌كردند.

ساير بازيكنان اصلي پرسپوليس در اين مسابقه حضور نداشتند. همچنين علي كريمي نيز مدت كوتاهي در ابتداي اين بازي دركنار زمين حاضر شد و از مربيان تيم اجازه گرفت و ورزشگاه را ترك كرد.